Pärnus läheb lahti suur vutipidu

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoolimata mitu nädalat kestnud põuast on tänavuse Summer Cupi väljakud kenasti rohelised ja eile sai pallimurule märkida viimaseid väljakujooni.
Hoolimata mitu nädalat kestnud põuast on tänavuse Summer Cupi väljakud kenasti rohelised ja eile sai pallimurule märkida viimaseid väljakujooni. Foto: Urmas Luik

Kui meie idanaabrite pool jätkub suur jalgpallipidu, siis Pärnu staadionidki pulbitsevad tänasest püha­päevani täistuuridel: 16. korda selguvad suvepealinnas Summer Cupi parimad.

Nagu viimaste aastate jooksul tavaks on saanud, lööb tänavune jalgpallifestival rekordi: Pärnusse sõidab kokku 207 poiste ja tüdrukute võistkonda – nii arvukas pole siinse suvise vutipeo osalejaskond kunagi varem ­olnud. Senine rekord, 185 tiimi, purunes eelmisel aastal.

“Igas võistkonnas on umbes 15 mängijat, seega ajab sel nädalavahetusel siin palli taga üle 3000 noore jalgpalluri, kellele tuleb kaasa elama 1000–1500 lapsevanemat,” tõdes turniiri peakorraldaja Karl Palatu, kelle hinnangul hakkab osaliste lagi ette tulema. “Väljakute arv on linnas piiratud, turniir ei saa enam suuremaks minna. Selgi turniiril, kui mängitakse seitsmel staadionil, kestavad mängud varahommikust õhtuni.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles