Video ja galerii: algas 3000 noore vutimängija suur jalgpallilahing Summer Cup

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus algas Summer Cup, millest sel aastal võtab osa rekordarv tiime: 207 poiste ja tüdrukute meeskonda. Kokku osaleb turniiril üle 3000 noore jalgpalluri.

Sel aastal selguvad 16. korda Summer Cupi parimad. Tänavusel turniiril mängitakse 13 poiste vanuseklassis, tüdrukute vanuseklasse on seekord kaks. Pärnumaalt läheb võistlustulle 36 võistkonda.

Pärnakatele pakuvad konkurentsi vutiklubid igast Eesti nurgast, külalisi on Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist ja Poolastki.

Nagu tavaks saanud, tuleb kõige rohkem väliskülalisi põhjanaab­rite juurest: Summer Cupile on registreerunud 46 Soome võistkonda, kus mängib ligemale 600 last.

Venemaal toimuva MMi taustal ei tule sel aastal Pärnusse ühtegi idanaabri esindust.

Summer Cupi mängupaigad on Rannastaadion ja selle harjutus­väljakud, Tervise Paradiisi väljakud, Raeküla staadion, Koidula ja Ülejõe kooli staadion ja Mai kooli kunstmuruväljak.

Pühapäeval toimuvad finaalid ja ülejäänud kohamängud.

Eelmine aasta kujunes pärnumaalastele turniiri ajaloo edukaimaks. Siis jõudis Pärnu võistkondade auhinnakappi kaks võidukarikat. Peale nende teenisid Pärnu võistkonnad kaks pronksi ja hõbedat – kokku kuus medalikomplekti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles