Fänni häirivad MMil olmemured

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalli MMi staadion Peterburis mahutab üle 60 000 pealtvaataja. Pildil on staadion umbes kolm tundi enne Brasiilia ja Costa Rica mängu. Pildil Jüri Lebedev.
Jalgpalli MMi staadion Peterburis mahutab üle 60 000 pealtvaataja. Pildil on staadion umbes kolm tundi enne Brasiilia ja Costa Rica mängu. Pildil Jüri Lebedev. Foto: Erakogu

Üleilmse jalgpalliorganisatsiooni tähtsaim ­nina Gianni Infantino teatab Moskvas paari nädala pärast pidulikult, et kuu aega Venemaal kestnud vuti maailmameistrivõistlused on läbi aegade parimad. Suurvõistluste külalistele jääb aga kirgaste emotsioonide, kireva tänavapildi ja võimsate staadionikatelde kõrval meelde näiteks tualettide nappus võistluspaigas või see, et paljudes kohtades puudus sularahas maksmise võimalus.

Pärnu linnavolikogu liige Jüri Lebedev on üks neist pärnakatest, kes külastas MMi. Lebedev käis perega vaatamas E-alagrupi mängu, kus läksid vastamisi Brasiilia ja Costa Rica.

“Ma osalesin septembris pileti loosimises, teadmata, millist mängu vaatama lähen, kuna alagruppide loosimine toimus alles novembris,” rääkis Lebedev, kes “võitis” ligemale sada eurot maksnud pileti novembri keskpaigas. “Teadsin alguses ainult seda, et pean olema sel kellaajal Peterburis staadionil,” selgitas Lebedev. Tema sõnutsi oli algselt määravaks kuupäev ja asukoht: nad soovisid perega suurt jalgpalli­pidu külastada jaanipühadel, sest siis on vaba aega rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles