UKMi nõukogu liige: Uue kunstihoone ehitamise kohta puuduvad dokumendid

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
UKMi nõukogu liikme Eleka Rugam-Rebase sõnutsi ei vii vastasseisu kultiveerimine edasi ja UKM soovib jõuda mõistliku lahenduseni.
UKMi nõukogu liikme Eleka Rugam-Rebase sõnutsi ei vii vastasseisu kultiveerimine edasi ja UKM soovib jõuda mõistliku lahenduseni. Foto: Urmas Luik

Pärnu uue kunsti muuseumi (UKM) nõukogu liikme Eleka Rugam-Rebase sõnutsi ei ole ühtegi dokumenti, mis garanteeriks linnavalitsuse lubatud kunstihoone rajamise, selle asemel tuleks pooltel jõuda mõistlike lahendusteni praeguse muuseumi suhtes.

“Kuigi räägime uue kunstihoone valmi­misest aastal x kohas y ja et seal justkui on millelegi ruumi, pole meil ideekavandit, visandit, mitte ühtegi kirjalikku dokumenti, millest edasise arutelu käigus lähtuda,” ütles Rugam-Rebane.

Nõukogu liikme sõnutsi ei vii vastasseisu kultiveerimine lõppkokkuvõttes kuhugi. “Me tahaks inimes­tega normaalselt arutada, et jõuda mõistlike lahendusteni. Et tekiks parem mõistmine, miks meie leiame, et mingid otsused on olulised. Ja meie mõistaks, miks linnavalitsus mingitest otsustest väga kinni hoiab. Kuni me seisame üksteisest kaugel, on seda väga raske saavutada,” selgitas Rugam-Rebane. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles