Pärnu-Jaagupi lähedal said kolme auto kokkupõrkes viga mees, naine ja väikelaps

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel põrkas Põhja-Pärnumaal Tarva külas kokku kolm sõiduautot. Õnnetuses sai viga kolm inimest.
Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel põrkas Põhja-Pärnumaal Tarva külas kokku kolm sõiduautot. Õnnetuses sai viga kolm inimest. Foto: Facebooki Grupp Liiklus- Ja Patrullinfo Pärnus

Täna kella 11 ajal põrkas Põhja-Pärnumaa vallas Tarva külas Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel kokku kolm sõiduautot. Õnnetuses said viga mees, naine ja väikelaps.

Esialgsetel andmetel juhtus õnnetus, kui Tallinna suunas liikunud sõiduauto Honda sõitis otsa ees pidurdanud sõiduautole Ford, mis saadud löögist paiskus omakorda vastu sõiduautot Mercedes-Benz.

Vigastada said Fordis olnud naine ja väikelaps ning Hondat juhtinud mees. Nad viidi Pärnu haiglasse. Mercedes-Benzi roolis olnud mees kannatada ei saanud.

Õnnetus juhtus sirgel ja hea nähtavusega teelõigul, kus maksimaalne lubatud sõidukiirus on 90 kiloimeetrit tunnis.

Juhtunu täpsed asjaolud on selgitamisel.

Pärnu politseijaoskonna avariikorrapidaja Toomas Viltok tuletab meelde pikivahe hoidmise olulisust. „Autoroolis olles tuleb tegelda vaid autojuhtimisega, et säilitada maksimaalne tähelepanelikkus ja ohutu pikivahe. Pikivahe hoidmine on kolonnis sõites väga oluline, et vajadusel piisaks aega reageerida,“ rõhutas Viltok.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles