Bussipiletite ostjail tuleb esialgu tõrgetega leppida

Siiri Erala
, arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa ühistranspordikeskuse juhatajal Andrus Kärpukil kulus eile viis tundi, et vastata kõikidele Pärnu Postimehe lugejate küsimustele.
Pärnumaa ühistranspordikeskuse juhatajal Andrus Kärpukil kulus eile viis tundi, et vastata kõikidele Pärnu Postimehe lugejate küsimustele. Foto: Mailiis Ollino

Eile vastas Pärnumaa ühistranspordikeskuse (PÜTK) juhataja Andrus Kärpuk viis tundi meie veebiväljaande lugejate küsimustele homsest kehtima hakkava uue piletisüsteemi kohta.

Kärpuk märkis mammut­intervjuu lõpuks, et uus süsteem ei pruugi hakata homme laitmatult tööle. “Nelja päevaga ei ole võimalik ette valmistada seda, mida tavaliselt tehakse poole aastaga,” ütles ta. “Palume seetõttu inimestelt mõistvat suhtumist.”

Peale reisijate hulgas valitseva segaduse – kes ja mis tingimustel homsest sõita saab – võib probleeme tekkida piletite ostmisegagi.

“Päevapilet maksab kolm eurot. Seda aga R-kioskid kaardile ei kanna, summa peab olema kas kaks või neli eurot,” osutas üks lugeja eile.

Kärpuk tõdes, et nad ei ole tõepoolest veel jõudnud taotleda, et R-kioskid võimaldaksid laadida bussikaardile kolmeeurost summat. “Vajaduse korral soovitame pöörduda bussijaama kassasse, kus on võimalik laadida kaardile nii kolme kui viie euro suurune summa.”

Peale selle ei tööta Kärpuki jutu järgi esialgu piletite eelmüük, sõbrapilet ja päevapiletid. Kõik loodetakse korda saada juuli jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles