Marge Arumäe ei tohiks terve edasise elu loomi pidada

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marge Arumäe hooletusse jäetud koer Claudia.
Marge Arumäe hooletusse jäetud koer Claudia. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Marge Arumäe on pealtnäha kultuurne ja soliidne naisterahvas ning ega seetõttu ei usuks, et ta loomadesse nii hooletult suhtub, aga paraku faktid räägivad iseenda eest, nagu öeldakse.
 

Olen ise 44aastane ning oma senise elu jooksul on minu majapidamises olnud mitmeid koeri ja kasse (mulle meeldivad eriti mustavalge kirjud koerad ning selliseid on olnud mul koguni kaks ning kasvatanud kutsikast peale kuni koerte vanadussurmani välja) ning hetkel on must kass Mustik.

Loomad on mulle alati meeldinud ning olen ka koerte käest hammustada saanud, aga viha ma nende peale ei kanna, sest loom on loom ning loomad on vahel ka ettearvamatud.

Viimati oli koer Rulli, kellele sai õpetatud kutsika eas juba selline trikk, et kui ta toitu tahab saada, võtab toidunõu hammaste vahele ja toob kohale. Kui minu kasuemast vanatädi Lilli alles elas, siis temale tegi selline koera tarkus palju nalja ning kui Rulli anuma talle sülle tõi, siis koer ka rammusa kondi või liha sai sinna sisse ning kui ei teinud märkama, et rulli anuma kohale tõi, siis hakkas koer haukuma ning siis sai midagi head.

Eeltoodust võib teha järelduse, et nii tädi Lilli oli ning mina olen loomaarmastajad ning ei kujuta ette, et kuidas saab koera või kassi jätta Marge Arumäe kombel hooletusse ning söömata- joomata.
Võime ju kiruda seda loomapiinajat, aga mis tolku sellest ikka on?

Pigem peaks olema selline seadus, mis keelaks Marge Arumäe taolistel inimestel loomapidamise terve edasise elu jooksul ära, sest kui loomi selliselt koheldakse, siis neid ei armastata ning kui sa looma ei armasta, siis ära teda oma majapidamisse võta. Loomad on ju kõige truumad olevused ning nad vajad hoolt ja armastust, nagu väikesed lapsed, kes ei suuda ise enda eest seista.

Marge Arumäe ei tohiks edasise elu jooksul loomi enam pidada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles