Pärnumaal tapeti tulirelvast 55aastane mees

Martin Laine
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto. Foto on illustratiivne.
Politseiauto. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Eile hilisõhtul sai politsei teate, et Pärnumaal Ahaste külas tapeti tulirelvast 55aastane mees, politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni mehe 45aastase venna.

Politseile anti teada, et Ahastes on läbi puidust välisukse mitmel korral tulistatud meest, kes sündmuskohal hukkus. Korrakaitsjad pidasid kuriteos kahtlustatavana kohapeal kinni ohvri venna.

“Praeguseks kogutud andmed viitavad, et kuritegu sai alguse tülist vendade vahel ja püstolist tulistati õuest tuppa. Teame ka, et kahtlustataval oli kehtiv relvaluba. Mis täpsemalt kuriteoni viis, selgitame välja menetluse käigus,” rääkis Pärnu politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Üllar Kütt.

Pärnu Postimehe teada oli tulistajal relvaluba, sest ta on Kaitseliidu liige ja tüli võis tekkida ühisomandis kinnistu tõttu.

Lääne ringkonnaprokuratuurist öeldi, et meest lasti käsitulirelvast, kuid selle päritolu tuleb veel uurimise käigus täpsustada.

Juhtunust teatas politseile kolmas inimene, kes kohapeal ei viibinud, kuid oli olnud kontaktis kahtlustatavaga.

Prokuratuurist kinnitati, et tulistamine toimus surmatu kodus, kus kahtlustatav ei elanud. Prokuratuur taotleb homme kohtult tema vahistamist.

Kohtus süüdimõistmise korral võib tapmise eest karistada kuue- kui 15aastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles