Galerii ja video: “Kiki Mikist” pisarate ja medaliteni ehk Summer Cup

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aasta-aastalt kasvav noorte jalgpallifestival Summer Cup purustas tänavu rekordeid: suvepealinna sõitis vutioskusi näitama 207 tiimi, kuhu kuulus üle 3000 poisi-tüdruku Eestist, Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist ja Poolast. Neljal päeval toimunud jalgpallilahingute tulemusena jätsid kohalikud koju viis medalikomplekti.

Turniiri peakorraldaja Karl Palatu sõnutsi läks 16. mõõduvõtt loodetult ladusalt, ehkki kolmel päeval pidid noored võitlema ­valju tuule, külma ilma ja seenevihmaga. “Peale ilma pole millegi üle kurta, suuri tagasilööke polnud,” märkis peakorraldaja, kelle ütlust mööda töötas turniiri sujuvaks korraldamiseks kogu Pärnu Vapruse klubi.

Turniiri nimeväärilist ilma jätkus vaid esimesel päeval. Avarongkäigul marssis päikesepaistes Vallikääru nii pikk rivi, et lõppu ei näinudki. Täismajale astus üles Pärnust pärit räppar Arop, kelle lööklaul “Kiki Miki” tõmbas publiku käima ja ajas väikeste jalgpallurite käed taeva poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles