Enim tõusis kohvi ja suhkru hind

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tarbijakaitseameti sellekuine hinnavaatlus Eesti kauplustes näitas, et kuuga odavnes mitu puu- ja köögivilja, välja arvatud värske kapsas ja õun, mille hinnad olid tõusnud.

Samuti kerkis odavaima suhkru kilohind: aprillis oli keskmiselt 1.13 eurot, kuid mais juba 1.23. Eelmise aasta maiga võrreldes on suhkru hind tõusnud veidi üle kahe korra.

Mai suurim hinnamuutuja oli Pauligi kohv President, mille poolekilose paki hind jätkuvalt tõuseb, ulatudes poest olenevalt juba 5.25ni. Keskmine hind oli 4.57 eurot. Mullu mais maksis sama kohv eurodes 2.60–3.30. Võrreldes aastatagusega, on kallinenud kõik kohvimargid.

Werol Tehaste rapsiõli liitri hind on aasta alguse keskmisega (1.90) võrreldes kerkinud koguni 36 protsenti ja õli maksab nüüd keskmiselt 2.60 eurot. Mullu samal ajal maksis nimetatud õli 1.53–1.90 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles