Pärnakad mängisid Tallinna bridžifestivalil

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaardid.
Kaardid. Foto: Internet

Pärnakad Olavi Oja ja Igor Triškin olid 44. Tallinna rahvusvahelise bridžifestivalil paaride turniiril parimate eestlastena viiendad.

Oja-Triškin saavutasid esimesel sessioonil 7. ja teisel 13. koha, mis kokkuvõttes andis 84 paari konkurentsis 57,16%ga viienda positsiooni.

Paaride turniiri võitis 59,45%ga Norra duo Gjermund Rekstad - Petter Tøndel. Teised olid 58,24%ga lätlased Janis Maurins ja Janis Ozols. Kolmas koht kuulus samuti lõunanaabrite paarile Martins Lorencs - Janis Bethers, kelle lõpptulemus oli 58,09%. Neljanda koha saavutasid 57,91%ga norralased Harald Skjæran ja Finn Brandsnes.

Võistkondlikul linnade karikaturniiril saavutas võistkond Pärnu, mille koosseisus mängisid Igor Triškin, Tanel Kõivupuu, Olavi Oja, Jaanus Maripuu ja Marek Kolk, 198 punktiga 34 osaleja seas kuuenda koha.   

Võistkondliku turniiri võitis Lätit esindanud Marupe (218 punkti), Eesti-Läti koosluse Mai Äss (210), Estonia, Vilniuse (206) ja Norway (200) ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles