Lindi lasteaialapsed käisid nukuteatrite festivalil

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindi lasteaeia-algkooli lapsed veetsid Viljandis nukuteatrite festivalil toreda päeva.
Lindi lasteaeia-algkooli lapsed veetsid Viljandis nukuteatrite festivalil toreda päeva. Foto: Margit Kurvits

Projekt „Lähme ise teatrisse“ viis Lindi lasteaia-algkooli mudilased Viljandi rahvusvahelisele nukuteatrite festivalile.

Ilmataat andis lastele võimaluse piiluda Viljandi erinevatesse tagahoovidesse ja tänavasoppidesse, kust igalt poolt võis leida eest üllatavaid teatrielamusi ja veel toredamaid nukke, mida pärast igat etendust oli lastel võimalik lähemalt piiluda ja uurida.

„Tänavaprogramm oli kõigile huvilistele tasuta, kava põnev ja mitmekesine. Saime osa festivalist, kus lõid kaasa noored Iisraelist, Ukrainast, Poolast, Venemaalt, Saksamaalt, Taanist ja Eestist. Saime kinnitust, et laste maailmas ei ole keelebarjääre vaid puhas ja rikkumata fantaasia,“ pajatas Lindi lasteaed-algkooli direktor Kaire Narva festivalil kogetud muljetest. „Päev täis elamusi, mängu, erinevaid etendusi, melu ning ise tegemise ja ise nägemise rõõmu. Mida paremat oskaks veel tahta?“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles