Pärnu jõe triatlon tuleb taas

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jõe triatlonil ujutakse 750 meetrit, sõidetakse 20 kilomeetrit rattaga ja joostakse viis kilomeetrit.
Pärnu jõe triatlonil ujutakse 750 meetrit, sõidetakse 20 kilomeetrit rattaga ja joostakse viis kilomeetrit. Foto: Kristjan Teedema

Järgmisel nädalal toimuvale Triatlonile on oodata pea 300 triatleeti Eestist ja mujaltki, sest tegemist on ühtlasi Eesti triatloni karikasarja kolmanda etapiga.

14. juulil toimuva Pärnu jõe triatloni kavas on kolm etappi: peadistantsiks klassikaline triatloni sprint, millel ujutakse 750 meetrit, sõidetakse 20 kilomeetrit ratast ja joostakse viis kilomeetrit.

Samuti toimub lühike rahvatriatloni distants, kus vaja ujuda 375 meetrit, rattaga sõita kümme kilomeetrit ja joosta 2,5 kilomeetrit. Oma võistlus ja distants on lastelgi, nemad peavad ujuma 150 meetrit, rattaga sõitma neli kilomeetrit ja jooksma ühe kilomeetri.

Võistluste keskus on koondunud Pärnu kesklinna silla juurde Suur-Jõekalda tänavale. Rattasõit toimub Rääma tänaval kümne kilomeetri pikkusel ringil, jooks Jaansoni rajal.

Korraldajad juhivad tähelepanu, et Rääma tänav ja Oja tänava Papiniidu silla poolne osa on 14. juulil liikluseks suletud ja kasutada tuleb paralleeltänavaid, Jaansoni rajal tuleb arvestada võistlusjooksjatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles