Tori kohvikute päevale kirjapanek kestab pühapäevani

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu avatud olnud Rätsepa kodukohvik.
Mullu avatud olnud Rätsepa kodukohvik. Foto: Gertrud Alatare

Kolmandale Tori kodukohvikute päevale 15. juulil saavad külalisi võõrustada soovijad registreeruda selle pühapäevani.

“Nelja tunni vältel avavad inimesed koduvärava ja saavad panna kokku põneva menüü, mida soovitakse külalistele pakkuda,” rääkis Tori rahvamaja juhataja Argo Juske.

Eelmistel aastatel on kohvikuid Juske sõnutsi olnud kaheksa ja vähemalt niisama palju võõrustajaid loodetakse leida selgi aastal, kiiremad on end juba registreerinud. Kui aga tavapäraselt on kodukohvikud avatud olnud vaid Tori alevikus, siis tänavu ootab külalisi kohvik Võlli külas, mis aleviku keskelt jääb umbes kahe kilomeetri kaugusele.

Teemapäeval osalemiseks ei olegi palju vaja: kui on kas võõrustamiskoht, soov osaleda või tahe tutvustada kokakunsti, tasub endast teada anda. Kodukohviku väärtused on vahetu suhtlus ja huvitavad elamused, külalistel avaneb aga võimalus astuda mõnda kaunisse aeda, mida seni vaid üle heki uudistada õnnestunud.

Kohvikute päev toimub suvefestivali “Tori ööd ja päevad” raames, mis vältab 13.–15. juulini.

Võõrustada soovijatel tuleb registreerimiseks saata kiri Tori rahvamaja meiliaadressil, lisada kirjale kodukohviku nimi ja asukoht, lühitutvustus ja kontaktandmed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles