Eesti meistrivõistluste mängud jätkusid Tartus

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohelises vormis Goonsi meeskonna mängijad Raido Ringmets ja Indrek Reinbok võitlevad palli pärast.
Rohelises vormis Goonsi meeskonna mängijad Raido Ringmets ja Indrek Reinbok võitlevad palli pärast. Foto: Eesti korvpalliliit

Tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste teine turniir peeti Tartus, ülikoolilinnas mängis üle saja võistkonna.

Pärnakatest on kõrgeimal kohal eliitsarjas Nike’i meeskonnas mängiv Elgar Tamsalu, kes sai koos Remi Aare, Erko Linnase, Indrek Kaarlepi ja ekspärnaka Kiur Akenpärgiga nagu avaetapil Tallinnaski esikoha. Sealjuures mängiti finaalis Pärnu Citi Pubiga (Kris Killing, Janter Aniste, Hardi Paloots, Toomas Raadik).

Nike juhib sarja maksimaalse 20 punktiga, Citi Pubi tõusis 9 punktiga Goonsi (Raido Ringmets, Heigo Erm, Indrek Reinbok, Sten-Erik Jantson) järel kolmandaks.

Segasarjas Mix sai teise esikoha võistkond Transpoint, kus lööb kaasa Toomas Raadik.

P-93 vanuseklassi noormeeste turniiril vahetas KK Pärnu 93 (Martin Paasoja, Kaspar Rätsep, Sten Roosaar, Mikk-Margus Männik, Styv Solovjov) avaetapi kolmanda koha nüüd teise vastu ja on teine ka kokkuvõttetabelis.

P-97 klassis oli KK Paulus I (Janar Aniste, Max Pärna, Heinri Pilme, Robert Käär) seekord neljas, aga kokkuvõttes jagab koos Tartu Rockiga esikohta. KK Pärnu/C1 Tartus ei osalenud, aga on avaetapi võidupunktidega koondtabelis kolmas.

Tänavakorvpalli järgmine etapp on sel laupäeval Rakveres.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles