Sindi lülitub spordilainele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal juhendas Sindi spordipäeval vutipoisse Raio Piiroja, tänavu lubas tulla noori jalgpallureid koolitama Eesti kõigi aegade kuulsaim väravavaht Mart Poom.
Eelmisel aastal juhendas Sindi spordipäeval vutipoisse Raio Piiroja, tänavu lubas tulla noori jalgpallureid koolitama Eesti kõigi aegade kuulsaim väravavaht Mart Poom. Foto: Erakogu

Järgmisel nädalal võivad sintlased ja linna külalised kolmapäevast reedeni paljudel huvitavatel spordivõistlustel nii ise osaleda kui pealtvaatajana omadele pöialt hoida.

“Eelmisel aastal korraldasime esimest korda Sindi spordipäevad, mis õnnestusid suurepäraselt,” kõneles ürituse peakorraldaja Kristiina Sauväli Pärnu Postimehele. “Kolmapäeval lülitume taas spordilainele, meie eesmärk on propageerida tervislikke eluviise ja tuvustada Sindit kui spordilinna. Taas on spordipäevade patroonid Allar Raja ja Kaspar Taimsoo.”

Spordipäevad algavad kolmapäeva keskpäeval noorte jalgpallurite ja mudilaste paraadiga läbi linna Sindi gümnaasiumi staadionile.

Kuni üheksa-aastaste vutiturniiril mängib ligi 100 poissi Eestist, Lätist ja Leedust. Väärib tähelepanu, et pärastlõunal saabub staadionile Mart Poom, kes korraldab näidistreeningu.

Neljapäeval toimub skate-pargis tänavakorvpalliturniir nii meestele kui naistele, tenniseväljakutel mängivad samal ajal kuni 12aastased poisid ja tüdrukud ning duatleedid võtavad omavahel mõõtu Sõpruse pargis.

Reedel on kavas Sindi lahtised meistrivõistlused tennises, võrkpalliturniir, kabevõistlus vabas õhus, jooksud lastele ja täiskasvanutele ning kepikõnd.

Õhtupoolikul kohtuvad sõudjad ja korvpallurid võrkpalliplatsil, oma oskusi näitavad poksijad, noored iluvõimlejad ning disc-golfi mängijad.

Sindi spordipäevad lõpetab pidu Helmondi puhkemajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles