Krossisõitjad tõid Räpinast auhinda

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored motomehed sööstavad rajale.
Noored motomehed sööstavad rajale. Foto: Rauno Kais

Eesti ja lähinaabrite motosportlased kihutasid Räpinas Linte krossirajal Top 200 karikavõistluste viiendal etapil.

Kõige kiiremate tsiklite MX Open A klassis võitis kahe sõidu kokkuvõttes esikoha Tanel Leok Sõmerpalu motoklubist, teiseks tuli Andero Lusbo (Kagu MK) ja kolmas oli lätlane Matiss Karro.

Harrastajate C-klassis võttis võidu Vasili Leontjev Narvast, talle järgnesid Pärnu motoklubi sportlane Urmo Limm ja Hardi Prans Sõmerpalu klubist. Üle 40aastaste seenioride konkurentsis kihutas Aivo Rabbi Paikuse klubist kolmanda koha vääriliselt, teda edestasid Tarmo Jaasi-Tamm (MK K&K) Venemaa võidusõitja Mihail Gydkov. Õrnema soo võistlusel osutus kiireimaks narvalanna Lybov Leontyeva, teisena lõpetas krossi Teele Raja (Eesti Racing Team) ja kolmas oli Loree Roots Pärnu motoklubist.

Kõige nooremate motomeeste 50 ccm masinaklassis võidutses Räpinas mõlemas sõidus Aigar Leoki poeg Lucas Sõmerpalust, teise auhinna teenis Romy Järvelaht (RedMoto Racing) ja kolmanda koha sai Pärnu motoklubi poiss Leslie Puller.

Top 200 järgmine etapp sõidetakse 21. juulil Tihemetsas Lauri krossirajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles