Pärnus varastati taas jalgrattaid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Raido Keskküla
Copy
Jalgrattad.
Jalgrattad. Foto: Urmas Luik

Pärnu politseiosakonnale on taas laekunud avaldusi suvepealinnast varastatud jalgrataste kohta, seekord on kurikaelad ära viinud kolm sõiduriista.

2. juunil kella 22.20 ajal varastati Pärnus Hommiku tänaval sisehoovist kaks jalgratast. Kahju on selgitamisel, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Kais.

Ajavahemikul 18. aprill kuni 29. mai tungiti Pärnus Uus-Sauga tänaval kortermaja keldrisse, kust varastati jalgratas ja plekkvelgedega naastrehvid. Kahju on 556 eurot.

Eelmisel nädalal pressile edastatud jalgrattavargusi puudutavas teates märkis Pärnu kriminaaltalituse juht Marge Kera, et kõik kaaslinlased ja pealtnägijad saavad kaasa aidata varguse vahelesegamisele ja politseile teatada. „Kui te ikka näete kahtlaselt toimetavaid inimesi rataste ümber, siis ärge pidage paljuks korraks uurida, kas tegemist on ratta omanikuga. Kahtluse korral teavitage ka kindlasti politseid. Niimoodi üheskoos tähelepanelike inimestega tegutsedes on kindlasti suurem võimalus n-ö avalikke vargaid tabada,“ sõnas Kera.

Tagasi üles