Pärnakad võitsid Rakveres tänavakorvpalli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavakorvpall.
Tänavakorvpall. Foto: Lauri Kulpsoo/ Postimees

Tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste Rakvere etapi võitis eliitsarjas üllatuslikult Pärnu Citi Pubi võistkond Kris Killing, Janter Aniste, Hardri Paloots ja Toomas Raadik, kes finaalis sai lisaajal jagu võistkonnast Goons, kuhu kuulusid Indrek Reinbok, Madis Pärn, Daimion Dantzler ning Eesti korvpalli meistriliiga sümboolsesse viisikusse valitud Heigo Erm.

Eliitsarja juhib 21 punktiga Nike, järgnevad Goons 20 ja Citi Pubi 19 punktiga.

Võistluste üldseis on kõige põnevam harrastajate konkurentsis, kus igal etapil on võitnud erinevad võistkonnad. Sarja juhib Tallinna Lennujaama spordiklubi võistkond, kes seni pole esikohale veel tulnud.

Mix- ehk segavõistkondade sarja juhib maksimaalse 30 punktiga Transpoint, kuhu kuulub ka Toomas Raadik. P-93 klassis oli KK Pärnu Rakveres teine ja on 22 punktiga teine ka kokkuvõttes 28 punkti kogunud Kalamehejuttude järel. P-97 sarjas oli Paulus viimati seitsmes, kokkuvõttetabelis on KK Paulus I neljas ja KK Pärnu/C1 vaid ühe osaletud ja võidetud etapiga viies.

Järgmine tänavakorvpalli etapp on 2. juulil Pärnus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles