Maailma tippu kuuluvad kettagolfarid riisusid Jõulumäel koore

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma eliiti kuuluvaid mängijaid saatis kõikidel ringidel arvukas publik. Pildil võidumees Will Schusterick viskel (roosas särgis), oma järge ootab teise koha omanik Eagle McMahon (keskel, sinise kettaga).
Maailma eliiti kuuluvaid mängijaid saatis kõikidel ringidel arvukas publik. Pildil võidumees Will Schusterick viskel (roosas särgis), oma järge ootab teise koha omanik Eagle McMahon (keskel, sinise kettaga). Foto: Pärnu Open

Eelmisel nädalavahetusel oli Jõulumäe spordikeskus kettagolfareid tulvil, sest sealsetel radadel toimus Innova Baltic Touri Pärnu Openi etapp, mis meelitas Pärnumaale maailma absoluutsesse tippu kuuluvad jänkid Will Schustericki ja Eagle McMahoni.

Mõõduvõtt oli erakordne selle poolest, et esimest korda Eestis jagati pääsmeid USA meistrivõistlustele, mis on üks kõrge­tasemelisi võistlusi maailmas. Ihaldatud pileteid anti välja viis ja nende nimel asus võitlema 160 mängijat kuuest riigist.

Põneva võistluse võitis lõpuks Schusterick, kes edestas kaasmaalast McMahonit vaid ühe viskega. Kuna võidumees on kolmekordne USA meistrivõistluste võitja ja tal on sinna eluaegne kutse ning hõbemedalistil oli pääse juba olemas, rändasid piletid kolmele põhjanaabrile Mikael Hämele, Leo Piironenile, Matias Söderströmile ja kahele eestlasele: kooliajal Pärnuski elanud Ronald Rotenbergile ja Kristo Raigile, kes ainsana suutis visata ühel rajal hole-in-one’i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles