Stardib suvi – stardime meiegi!

, kehalise kasvatuse õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vene gümnaasiumi võistlus "Lõbusad stardid".
Pärnu Vene gümnaasiumi võistlus "Lõbusad stardid". Foto: Erakogu

Vene gümnaasiumi üle saja algklasside õpilase võttis esimese kauaoodatud suvepäeva vastu koolistaadionil võistlusel “Lõbusad stardid”, iga klass oli kui võistkond, kes oli valmis tõeliseks väljakutseks.
 

Ja oligi start antud. Poisid näitasid oma oskusi pallivaldamises, võisteldi kiiruses ja osavuseski. Mõnel õnnestus võita vastast jooksus, teine oli osavam jalgpallimängus. Klassijuhatajad toetasid oma klassi võitlusvaimu ning elasid noortele sportlastele aktiivselt kaasa.

“Lõbusad stardid” olidki väga lõbusad. Näiteks ülesandega, kus tuli näidata oma oskusi õhupallide puhumises aja peale, said kõik suurepäraselt hakkama.

Meeleolu, mis valitses spordivõistluste ajal, tõestas, et meie kooli õpilastele meeldib sport. Ei olnud oluline, milline võistkond sai rohkem punkte, milline vähem, sest meie võistlustel võitsid sõprus ja lõbus tuju.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles