Asfaldimasin läheb ees ja linnarahvas kohe järel

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi ­suvepealinna südalinna Lottemaaga ühendav kergliiklustee pole veel valmis, saavad inimesed juba sellel liikumist nautida Pärnus Kalevi puiesteel.
Kuigi ­suvepealinna südalinna Lottemaaga ühendav kergliiklustee pole veel valmis, saavad inimesed juba sellel liikumist nautida Pärnus Kalevi puiesteel. Foto: Lilli Tölp

Pärnu südalinna Lottemaaga ühendav kergliiklustee on linnarahvas ja siinsed külalised võtnud aktiivsesse kasutusse kohe, kui mõni lõik vähegi asfaldi alla saab. Tee lõplik valmimine on plaanitud augusti lõppu.

“Kui me asfaltisime Raja ja Saare tänava vahelist ala Koolinoorte pargis ja Metsapargis, siis asfalti pannud masin läks ees ja inimesed üritasid ratastega kohe järele tulla,” märkis Pärnu linnavalitsuse taristu- ja ehitusteenistuse projektijuht Rauno Lee.

Äsja asfalditud mereäärsetel teelõikudel võib neil päevil, eriti õhtusel ajal kohata igas vanuses inimesi nii jalgsi, ratastel, ruladel kui lapsevankriga. Eriti suurt avastamisrõõmu on tekitanud teelõik, mis ulatub Mai kergliiklustee lõpust Kalevi puiesteeni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles