Andekas inimene on andekas igal alal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arina Garšina.
Arina Garšina. Foto: Erakogu

Õigustatud on ütlus, et andekas inimene on andekas igal alal. Seda kinnitab Vene gümnaasiumi 8.b klassi edukalt lõpetanud Arina Garšina.

Juba seitse aastat tegeleb neiu ujumisega. Tema treeningud algavad varakult, enne koolitunde, ja jätkuvad pärast tundegi.

Laagrid, treeningud, võistlused … Järjepidev töö on andnud kauaoodatud tulemuse – esikoha 100 meetri vabastiilis ja teise koha 50 meetri vabastiilis sprintfestivalilt “Anikšai”.

Tubli on Arina ka kõiges muus, mida ette võtab. Õppeaasta jooksul osales ta võistlustel, olümpiaadidel, konkurssidel, kus saavutas auhinnalisi kohti. Esimese koha eest eesti keele kui teise keele olümpiaadil anti talle Noore Teaduri nimetus.

Arina on aktiivne isetegevuses. Koolinäidendis “Tuntud telesaadete paroodiad” mängis ta peaosa ning suutis oma näitlejameisterlikkuse ja sarmiga publikut valitseda.

Võib tunduda, et kõik, mida Alina teeb – sport, õppimine, huvitegevus – tuleb talle kätte mängeldes. Aga kogu oma andekuse juures peab Arina elama kindla ja karmi päevarežiimi järgi. Selles on talle toeks tema pere ja õpetajad.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles