Curly Strings esineb juubeli puhul Pärnumaa külades

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Curly Strings esineb juubeli puhul eemal tõmbekeskustest, et inimesed läheks Eestit avastama.
Curly Strings esineb juubeli puhul eemal tõmbekeskustest, et inimesed läheks Eestit avastama. Foto: Arvo Meeks

Curly Stringsi juubelituur jõuab juulis ja augustis Pärnumaale Kabli ja Lindi külla.

Sel pühapäeval, 15. juulil algab ansambli suurejooneline tuur, millega tähistatakse Eesti Vabariigi 100. aastapäeva ja bändiliikmete 30. sünnipäeva. Curly Strings esineb 23. juulil Kabli külas ja 3. augustil Lindi külas.

Kontserttuur kestab 2. septembrini. 

“Ootame väga kohtumist iga küla ja selle inimestega. Meie bändi olemus on suuresti akustiline ja just sellistes väiksemates kohtades esinemine toob eriliselt sooja tunde südamesse,” rääkis ansambli solist Eeva Talsi. 

Ansambel valis küladesse mineku kindla sihiga, kuna need ei ole tõmbekeskused ja tavapärased ringreisid ei kipu nendesse paikadesse jõudma. Teisalt aga peitub selles idees üleskutse kõikidele muusikasõpradele: avastage Eestit!

“Usume, et kõigis külades võib iga inimene leida midagi erilist: kas lapsepõlve kodukandi, unistuste maamaja asukoha, puhkepaiga suurepärases looduses või saada lihtsalt mõnus muusikaelamus,” kõneles ansambli kitarrist ja tuuri peakorraldaja Jaan Jaago.

Tuuri raames esineb bänd 30 külas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles