Pärnakad jahivad poodiumikohti

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuule võistkond purjetas kapten Kristjan Mugra (vasakul) juhtimisel Kärdla ringil teise auhinna vääriliselt.
Tuule võistkond purjetas kapten Kristjan Mugra (vasakul) juhtimisel Kärdla ringil teise auhinna vääriliselt. Foto: Pärnu jahtklubi

Muhu väina regati neljandal etapil Hiiu valla Kärdla ringil hoidsid Pärnu purjetajate au kõrgel Sugar 2 ja Tuule.

ORC I grupis nautis Marjaliisa Umbi Sugar 2 juba kolmandat järjestikust etapivõitu. Teise koha punktid noppis Forte tiim ja kolmas oli Minni.

ESTLYSi esimeses grupis oli Kärdlas parim tallinlase Eero Panga Reval Cafe, teise koha said Tuulel purjetavad pärnakad eesotsas Kristjan Mugraga ja kolmandaks tuli Saaremaa kapteni Mart Tamme Katariina Jee. ESTLYSi teises grupis olid kolm kiiremat Tallinna Kalevi klubi esindavad Alar Ivansoni Tessa, Ain-Eke Jalasto Fanatic ja Anne-Mari Luige Equipe du Piloilleri 3. Pärnu parimana sai Ülar Jänese Nora Lii kuuenda koha, Harri Murdi Temper tuli seitsmendaks ja Kristjan Rähni Brigitta kaheksandaks.

Kolmanda rühma arvestuses võitis Kärdla ringi Rando Salu Lote Saaremaa merispordiseltsist, järgnesid tallinlanna Annika Malva Kaija ja saarlase Margus Tasa Mercurius. Pärnakatest osutus etapil edukaimaks Mart Sameli Kherpi, mis saavutas kaheksanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles