Kaiu Kustasson: Suvemängud propageerivad tervislikke eluviise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaiu Kustasson, Pärnumaa spordiliidu tegevjuht.
Kaiu Kustasson, Pärnumaa spordiliidu tegevjuht. Foto: PP

Täna ja homme selguvad Paikusel ja Raekülas Pärnumaa 50. suvemängude võitjad paljudel aladel. Kus kõige põnevamad sündmused toimuma hakkavad?

Kergejõustiklased võistlevad kahel päeval Paikuse staadionil ja võrkpallurid mängivad põhikooli kõrval muruväljakutel. Täna on Paikusel kavas veel perekonna mitmevõistlus ja rulluisutamine ning jahilaskjad võtavad omavahel mõõtu Pärnus.

Homme selguvad petanki, disc-golfi ja köieveo võitjad.

Juubelimängude pidulik lõpetamine ja võitjate autasustamine toimub pärastlõunal olenevalt ilmast kas Paikuse staadionil või spordikeskuses.

Jooksukrossis, orienteerumises ja juhtkonna mitmevõistluses on paremad juba selgunud.

Mille poolest erinevad Pärnumaa 50. suvemängud senistest mängudest?

Oleme igal aastal lülitanud mängude programmi mõne vähetuntud ala. Näiteks eelmisel aastal võisteldi Valgeranna seiklusrajal, tänavu on uute aladena kavas disc-golf ja rulluisutamine.

Alates esimestest mängudest on alati võisteldud kergejõustikus, orienteerumises, juhtkonna mitmevõistluses ja võrkpallis.

Milline on teie arvates suvemängude kasutegur?

Kõige tähtsam eesmärk on propageerida tervislikke eluviise ja pakkuda Pärnumaa rahvale võimalusi võistelda paljudel aladel. Kindlasti pole vähemtähtis see, et inimesed saavad oma valla, kooli või spordiklubi eest võistelda.

Usun, et just perevõistlusel saavad paljud lapsed oma esimese nakkuse spordipisikusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles