Pärnu noortekogu pidas õppeaasta viimase istungi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnakodaniku maja.
Pärnu linnakodaniku maja. Foto: Henn Soodla

Neljapäeval toimus Pärnu linnakodaniku majas  linna noortekogu selle õppeaasta viimane istung, kus tehti kokkuvõtteid saavutustest, peeti tulevikuplaane ja valiti uus juhatus.

Linnakodaniku maja perenaine Hilja Treuberg tutvustas noortele võidupüha käsitlevat näitust ja rääkis sinna juurde õpetlikke lugusid.

„Noortekogus on aasta jooksul jõutud palju ära teha,“ rääkis noortekogu pressiesindaja Enn Mäeorg. „Näiteks koguti abivajajatele õpilastele koolitarbeid ja arendati Pärnu koolide võrdlussüsteemi, mille abil põhikooli lõpetajad saavad gümnaasiumi valides teha teadlikuma valiku. Viimane on pilootprojekt üle-eestilisele Eesti õpilasesinduste liidu korraldatud projektile.“

Viimasel istungil valiti uus juhatus: noortekogu esimeheks sai enne aseesimehe rolli täitnud Sütevaka humanitaargümnaasiumi õpilane Kertti Merimaa, aseesimees on Dan Grišin Hansagümnaasiumist ning infojuhi kohal jätkab Tartu ülikoolis õppiv Mart Kimmel.

Külalisena osales istungil Pärnu abilinnapea Jane Mets, kes jagas tublimatele linnapea tänukirju ning innustas noori jätkama sama tegusalt edaspidigigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles