Pärnu söögikohtadest teenib endiselt enim pitsarestoran

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Steffani on palganud suure suvise koormuse pärast ­koguni 60 töötajat.
Steffani on palganud suure suvise koormuse pärast ­koguni 60 töötajat. Foto: Urmas Luik

Pärnu restoraniäris ei too populaarsus veel tingimata majanduslikku edu. Võidukad on pigem need, kes suudavad teenida tulu ja samal ajal kulud kontrolli all hoida. Edukas võib olla nii pubi, kiirtoidukoht kui fine-dining-restoran.

Pärnu Postimees vaatles Tripadvisoris menukamate söögikohtade majandusnäitajaid.

Juba aastaid juhib nii müügitulu kui kasumi poolest valdkonda Steffani pitsarestoran, mis suudab müüa lähimast jälitajast üle kolme korra rohkem ja teenida kasumit konkurentidest ligemale kuus korda enam. Soomlasele Jouni Juhani Johanssonile kuuluv pitsakoht on kasvatanud käivet ja kasumit igal aastal.

Restorani juhataja Ave Kallaste ei oska üht konkreetst põhjust edule tuua. Varem on ta öelnud, et see on raske töö tulemus, arvestades, et pärast 2013. aasta kurikuulsat põlengut tuli sisuliselt alustada nullist.

Tagasi üles