Linn soovib arendusraha ja oma valvekaamerad politseile anda

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki mõni linna valvekaamera ei tööta, on Pärnu jaoskonna juhi Andres Sinimere sõnutsi kaameratest abigi olnud.
Ehkki mõni linna valvekaamera ei tööta, on Pärnu jaoskonna juhi Andres Sinimere sõnutsi kaameratest abigi olnud. Foto: Lilli Tölp

Pärnu linnaruumis on hulganisti avalikke kaameraid. Need kuuluvad nii linnavalitsusele, linna ettevõttele Pärnu Haldusteenused kui paljudele eraomanikele. Rael on kaheksa valvekaamerat, mille linn soovib nüüd ühes arendusrahaga politseile üle anda.

Kui aparaatide haldajate ring on väiksem, õnnestub lihtsamini tagada kaamerate korrasolu, kui neid peaks näiteks kadunud inimesi otsides või kurjategijate tuvastamisel vaja minema.

Pärnu linnavalitsuse meedianõunik Teet Roosaar tõdes, et mitme kohaliku kaamera tehnoloogia on aegunud, näiteks Pärnu Haldusteenustele kuuluvad kaamerad Vallikääru ümbruses. Roosaare ­sõnutsi on raad arutanud nende uuendamist, kuid leidnud, et valvekaamerate probleem tuleks lahendada terviklikult. Tema teadmist mööda on seadmed paigaldatud Vallikääru kanti umbes kümme aastat tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles