Parimad õppurid läksid vabariigi presidendi vastuvõtule

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsuse liikmed saatsid linna tublimad abituriendid linnavalitsuse pirnipuu juurest presidendilossi roosiaias toimuvale vastuvõtule.
Pärnu linnavalitsuse liikmed saatsid linna tublimad abituriendid linnavalitsuse pirnipuu juurest presidendilossi roosiaias toimuvale vastuvõtule. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Tavaks on saanud, et Pärnu maakonna noored saadetakse presidendi vastuvõtule Pärnu linnavalitsuse pirnipuu juurest, kus toimub sümboolne teelesaatmise tseremoonia. Täna hommikul olid seal tublisid abituriente tervitamas ja Tallinna saatmas linnapea Toomas Kivimägi, abilinnapea Jane Mets ja haridus- ja kultuuriosakonna juhataja Andrus Haugas.

Keskpäeval presidendilossi roosiaias pidulikul sündmusel esindavad Pärnu üldhariduskoole Juhan Koppel Sütevaka humanitaargümnaasiumist, Andraš Tšitškan ühisgümnaasiumist, Signe Martinson täiskasvanute gümnaasiumist, Valeria Tšernõi Vene gümnaasiumist, Greete Aasmets Hansagümnaasiumist ning Mariann Hobustkoppel Ülejõe gümnaasiumist.

Maakonna õpilastest läksid roosiaeda Tiiu Hanson Häädemeeste keskkoolist, Annika Karotamm Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, Angela Sander Pärnu-Jaagupi gümnaasiumist, Tõnis Ilves Pärnumaa kutsehariduskeskusest ja Adam Erki Enok  Vändra gümnaasiumist.

Pärnu linn saab igal aastal vastuvõtule saata kuus ja maakond viis paremat noort.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles