Tänavakorvpalli meistrivõistluste sari jõuab nädalavahetusel Pärnusse

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavakorvpall.
Tänavakorvpall. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Suvine Sprite'i tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste sari tuleb pärast kuuajast puhkust sel laupäeval Pärnusse, kus peetakse meistrivõistluste neljas etapp.

"Pärnu on alati olnud võistlejate üks lemmikkohti," rääkis võistluste korraldaja Reigo Kimmel. "Pärnust pärit võistkondadele on seekord võistlustel osalemine lihtne, kuid ka kaugemate paikade võistkondadel on juba ammu sportlik nädalavahetus Pärnus planeeritud."

Võistluste eliitsarjas läheb teist etapivõitu püüdma Pärnu poistest koosnev Citi Pubi võistkond koosseisus Kris Killing, Janter Aniste, Hardi Paloots ja Toomas Raadik, kellest viimase tabav kaugvise viis poisid eelmisel, Rakvere etapil lisaajal võidule ning vaid kahe punkti kaugusele võistluste liidrist võistkonnast NIKE (Remi Aare, Erkko Linnas, Indrek Kaarlep, Elgar Tamsalu, Kiur Akenpärg).

Kimmeli hinnangul pole nii põnevat seisu kui tänavu tänavakossu eliitsarjas veel olnud – kolm etappi enne lõppu on pea kõigil võistkondadel võimalik Eesti meistritiitel ning osalemine tänavakossu maailmameistrivõistlustel endale saada. Praegu on esikohavõistkonnal 21 punkti, kuid järgmise kolme etapiga on võimalik korjata kokku 40 punkti.

Tänavakorvpalli Pärnu etapp peetakse traditsiooniliselt Kaubamajaka parklasse seatud mänguväljakutel, pühapäeval suunduvad aga tänavakorvpallurid vette ehk Pärnu rannas Sunseti ees vees mängitakse rannakorvpalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles