Arst bussijuhiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Olen pidev Pärnu ühistranspordi kasutaja ja mitu korda näinud, kui inimene sõidab mööda vajalikust peatusest, sest paar bussijuhti ei suvatse alati teatada peatusi.

16. juunil kell 16.45 sisenesin bussi number 16 Kanali peatuses. Kuke peatuses lülitas bussijuht sisse mikrofoni ja teatas peatuse. Elektroonsel tablool süttis kiri “Ühisgümnaasium”. Kuuldavalt seda ei öeldud, bussijuht lülitas mikrofoni välja.

Tollele ilmselt umbkeelsele bussijuhile olen varemgi selgitanud, et sõitjatele, kes ei tunne linna, on vaja teatada ka järgmine peatus, et õigel ajal väljuda.

Bussijuht on noogutanud, nagu saaks aru, kuid jätkanud samaviisi. Sageli ei vaevu mainitud bussijuht enne peatust üldse nupule vajutama ega peatusi teatama.

17. juunil kell 16.40 sisenesin bussi number 7 Veeparadiisi peatuses. Tablool oli pidevalt kirjas “kino Mai”. Bussijuht ei vajutanud üheski peatuses nupule, et peatusi teatada. Kui ütlesin juhile, et tablool on eksitav teade, ja küsisin, miks ta peatusi ei teata, sain vastuseks, et ta ei ole selleks kohustatud ja mina olevat haige inimene.

Kas tõesti on GoBus palganud tööle arstid? Kui ei, siis oleks viisakas, kui firma ja bussijuht minu käest vabandust paluksid.

Tahan avaldada tänu naisbussijuhtidele, kelle sõiduoskused on nauditavad ja peatuste info õigeaegne ja arusaadav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles