Bridžimängijad võtsid mõõtu Pärnu festivalil

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu 15. rahvusvahelise brid˛ifestivali edukamad mängijad olid Pärnu klubi esindajad Igor Triškin, Marko Tenn ja Olavi Oja, kes kogusid kongressiarvestuses 113 osaleja seas enim punkte.

Triškin võitis esikoha nii paaride grand prix’ turniiril kui võistkondlikul mõõduvõtmisel. Paaride turniiril oli koos Maksim Karpoviga mäninud Triškini edu mäekõrgune. Esikoht tuli Pärnu-Tallinna paarile tulemusega 65,03%. Teiseks ja kolmandaks tulnud Läti paarid Uldis Bethers – Juris Balašovs ja Ivars Rubenis – Aigars Germanis kogusid vastavalt 58,41% ja 57,91%. 48 jaotusega paaride turniiril osales 44 duot.

Võistkondlikul turniiril jõudis Triškin esikohale võistkonna Võiste Meierei koosseisus, kus mängisid veel Tanel Kõivupuu, Maksim Karpov ja Jaanus Maripuu. Võiste Meierei kogus 174 punkti.

Sama punktide arvuga sai teise koha Druva, kus pärnakatest lõi kaasa Olavi Oja. Pärnu klubi mängija võiistkonnakaaslasteks olid Leo Luks, Vassili Levenko ja Sven Sester. Turniiri kolmas koht kuulus 161 punktiga Läti-Leedu võistkonnale Balti. Turniiril osales 12 võistkonda.

Kutsutud paaride turniiril noppisid 547 punktiga esikoha pealinlased Ivar Kalma ja Aarne Rummel. Teised olid 341 punktiga Triškin ja Karpov. Kolmanda koha hõivas 288 punkti kogunud Tallinna-Keila paar Tiit Jakobson – Jüri Aava. Neljas koht kuulus 271 punkti kogunud Tennile ja Ojale. Kutsetega 48 jaotusega turniiril pistis rinda 17 paari.

24 jaotusega individuaalsel turniiril olid Pärnu klubi esindajatest parimad viiendana lõpetanud Tenn ja kuuenda koha saanud Oja.

Pärnu kesklinna kohvikuturneel saatis edu Rakvere-Tallinna paari Jaan Linnamägi – Mart Maastik, kelle esikohatulemus oli 65,61%. Teise koha said 62,78%ga Oja ja Tenn. Kolmandad olid 58,06%ga Piret Aava ja Mikk Mirme (Tallinn-Keila).

Pärnakatest sai kuuenda koha Jaak Känd, kes mängis koos pealinlase Priit Võhanduga. Kohvikuid väisas 20 paari, kes mängisid kokku 24 jaotust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles