Eesti spordiveteranid võistlesid Tihemetsas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Tihemetsa staadionil toimunud veteranidest heitjate viiendal mitmevõistlusel osalesid paljud seeniorid Pärnumaalt, Tallinnast, Tartust ja Viljandimaalt.

Viie ala (vasara- ja kettaheide, kuulitõuge, oda- ja raskusevise) kokkuvõttes võitis naiste konkurentsis esikoha Helvi Erikson, kes kogus 4535 punkti. Teise auhinna teenis Mare Külv (3598) ja kolmanda pjedestaaliastme hõivas Hilja Bakhoff (3432).

Meeste võistlusel oli 4131 punktiga parim Lembit Talpsepp (pildil), kellel järgnesid Aavo Nurm (3776) ja Raimo Sarv (3762).

Väärib märkimist, et Raimo Sarv püstitas Tihemetsas 14.29-ga üle 60aastaste meeste Eesti kuulitõuke rekordi. Tihemetsa mitmevõistluse korraldas Pärnumaa mees Priit Anton.

Juuli algul võistlevad Helvi Erikson, Lembit Talpsepp ja Raimo Sarv Ameerika Ühendriikides kergejõustikuveteranide maailmameistrivõistlustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles