Tänavakorvpallis tegid ilma pärnakad

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sprite tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste Pärnu etapp Kaubamajaka parklas.
Sprite tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste Pärnu etapp Kaubamajaka parklas. Foto: Malle Kosk

Sprite'i tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste Pärnu etapil eliitklassis võitnud NIKE'i põhitegija oli Elgar Tamsalu: saalihooajal KK Pärnu tagamängija viskas finaalkohtumise otsustavatel lõpuminutitel sisse kaks kaugviset, samuti sopsasid korvi tema lähivisked.

Tamsalu kõrval nautisid etapi võidu rõõmu aastaid Pärnu meeste korvpalliliigas kaasa teinud tallinlased Erkko Linnas ja Indrek Kaarlep ning Remi Aare. Eliitklassis teiseks jäänud GOONS'is kandis Ergo Ermi ja Indrek Reinboki kõrval mänguraskust pärnakas Raido Ringmets.

Kõige vanemate poiste sarjas võitsid samuti pärnakad: võistkonnas KK Pärnu 93 mängisid Martin Paasoja, Kaspar Rätsep, Sten Roosaar, Mikk-Markus Männik ja Styv Solovjov.

Eriti korda läks Pärnu etapp Erik Lutsul, kes võitis neljandat korda Triobet Heads UP 1on1 turniiri, võitis kolmandat korda pealtpanekuvõistluse ning tõusis poodiumile ka MIX sarjas III koha saavutanud võistkonna Polar koosseisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles