Talli mahapõletamine viis süüdlase pankrotti

Martin Laine
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori hobuse­kasvanduse ajaloolise talli hooletusest maha põle­tanud naine pole seni suutnud ­hoone omanikule sentigi ­hüvitada.
Tori hobuse­kasvanduse ajaloolise talli hooletusest maha põle­tanud naine pole seni suutnud ­hoone omanikule sentigi ­hüvitada. Foto: Urmas Luik

Tunamullu hooletuse tõttu ajaloolise Tori hobusekasvanduse talli maha põletanud ja seejärel kriminaalkorras süüdi mõistetud 23aastane naine sai toona kaela 110 000eurose nõude hävinud kultuurimälestise omanikult. Tänavu läks süüdlane seetõttu pankrotti. Mida see aga tähendab?

“See oli õnnetus. Ma ei tapnud ega ajanud kedagi alla. Läks põlema, siis läks. Ma ei teinud seda meelega,” rääkis süüdlane üle-eelmisel aastal Pärnu Postimehele.

Kriminaalkaristusega kaasnenud üüratu nõudega tekkis küsimus: kuidas üks noor inimene sellise kohustusega ülejäänud elu hakkama saab?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles