Seiklus lambaga: kaks tundi augu kaevamist ja kuus tundi passimist

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kõige ­suurema ­põnevusega ootas peakokk ­Vladimir Upeniek, ­kuidas kukub välja rulli keeratud välis­filee tükk.
Kõige ­suurema ­põnevusega ootas peakokk ­Vladimir Upeniek, ­kuidas kukub välja rulli keeratud välis­filee tükk. Foto: Sirle Matt

Toidu valmista­mine võib olla seiklus, eriti kui keegi seltskonnast varem sellist rooga teinud pole ja kõigil on põnev. Pärnu Postimees proovis küpsetada lammast maa sees, nagu rändhõimud seda kunagi teha võisid.

Tegevuskoht: Pärnu kesklinn. Nuka tagant hiilis areldi välja kolleeg Raido Keskküla, vähemalt veerandsajakilone kilesse mässitud lambarümp süles. “Mine küsi, kuhu me selle lamba viime, restorani klientide vahelt ei taha küll sellega läbi käia,” oli tema soov. Mullukevadine uteke jooksis muide veel samal hommikul Piirumi rannaäärsetel karjamaadel.

Termomeeter, millega tahtsime augus temperatuuri jälgida, põles kiirelt läbi.

Tagasi üles