Seiklus lambaga: kaks tundi augu kaevamist ja kuus tundi passimist

E-post prindi artikkel saada vihje loe ja lisa kommentaare

Kõige ­suurema ­põnevusega ootas peakokk ­Vladimir Upeniek, ­kuidas kukub välja rulli keeratud välis­filee tükk.

FOTO: Sirle Matt

Toidu valmista­mine võib olla seiklus, eriti kui keegi seltskonnast varem sellist rooga teinud pole ja kõigil on põnev. Pärnu Postimees proovis küpsetada lammast maa sees, nagu rändhõimud seda kunagi teha võisid.

Tegevuskoht: Pärnu kesklinn. Nuka tagant hiilis areldi välja kolleeg Raido Keskküla, vähemalt veerandsajakilone kilesse mässitud lambarümp süles. “Mine küsi, kuhu me selle lamba viime, restorani klientide vahelt ei taha küll sellega läbi käia,” oli tema soov. Mullukevadine uteke jooksis muide veel samal hommikul Piirumi rannaäärsetel karjamaadel.

Termomeeter, millega tahtsime augus temperatuuri jälgida, põles kiirelt läbi.

Edasi lugemiseks:

Oled juba tellija? LOGI SISSEvõi

Maksetingimustega tutvumiseks mine www.zlick.it/kkk

Tagasi üles