Pärnu osales Eestimaa mängudel seitsmel alal

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uno Koort.
Uno Koort. Foto: Ants Liigus

Esimest korda tõsisemalt Jõu süsteemi korraldatud mängudel osalenud Pärnu linn käis väljas naiste ja meeste võrkpallis, tennises, kergejõustikus, orienteerumises, rattakrossis ja jalgpallis.

Pärnu linnavalitsuse spordiametnik Uno Koort (pildil) kiitis mängude hästi jooksnud korraldust, aga ütles kõike näinud spordimehena, et mõndagi oli teisiti, kui kunagistel suurtel kompleksüritustel ja see panevat teda mõtlema, et võib-olla ongi aja märk niisugune.

“Olen käinud igasugustel spartakiaadidel ja mäletan, et seal oli ikka sport tähtsaim,” rääkis Koort. “Saada hea koht ja tulemus spartakiaadil oli isegi olulisem kui võita meistrivõistlustel. Rakvere mängudelt jäi mulle mulje, et spordist tähtsam oli melu ja vaheldus, üritus ise. Aga ma ei ütle, nagu seda vaja ei oleks, võib-olla ongi aeg nüüd niisugune.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles