Galerii: Volkswageni-huvilised alustasid Pärnust Suvekruiisi

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi Volkswagen on Eesti üks levinumaid automarke, oli Pärnu Maksimarketi parklas seda marki sõidukeid täna hommikul ebatavaliselt palju. Automargi huvilised üle riigi kogunesid just seal, et alustada VW klubi traditsioonilist Suvekruiisi.

Saabun natuke enne kokkulepitud kolonni väljasõiduaega. Kohal peaks olema vähemalt 30 klubi liikmete masinat, kuid praegu on neid siiski natuke vähem. „Nagu tavaliselt,” ütleb ürituse korraldaja Taivo Valter. Üritus ei jää siiski ära, korraldaja helistab paar korda ja ütleb, et Tartu ja Rakvere omad peaksid juba õige pea saabuma ja teel on veel teisigi klubilisi.

Kuigi üht marki, on sõiduvahendeid kohale tulnud väga erinevaid. Silma jäävad vanemad autod, näiteks kenasti oranžiks värvitud hipibuss. Pilku püüab ka ereroosa Golf, millega veereb kohale seltskond lõbusas meeleolus noori.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles