Tule suvel kooli!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse Pargi tänava majas algab täiskasvanutele taas huvitav ja hariv suvekool.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse Pargi tänava majas algab täiskasvanutele taas huvitav ja hariv suvekool. Foto: Ants Liigus

Tänavuse, Pärnumaa kutsehariduskeskuse 9. suvekooli avavad sulgpallimängu näidisvõistlused 25. juulil kell 16.30 kutsehariduskeskuse kesklinna õppekohas.

Täiskasvanute koolituse osakonna korraldatavas suvekoolis hakatakse tegema keraamilisi pokaale, märgviltimistehnikas ehteid, vilditakse seepi, valmistatakse eri tehnikates ehteid, heegeldatakse beebitekke, ehitatakse pergolat, õpitakse patsipunumistehnikaid ja lihtsaid võtteid juuste tasandamiseks.

Suvekoolilised saavad minna loodusesse orienteeruma ja põhjaliku ravimtaimekursuse. Õppida võib palju kasulikku, näiteks säästlikku ja kiiret koristust nii tava- kui ökotoodetega, digifotograafiat, suguvõsauurimist, sulgpalli, orienteerumist metsas, joogapraktikat.

2003. aastast tegutsev Pärnumaa kutsehariduskeskuse suvekool kestab tänavu 26. juulist 7. augustini ja koolitusi on nii Pärnus kui Voltveti koolituskeskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles