Pärnus üritatakse moodustada maailma pikim baarijärjekord

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme õhtul proovivad pärnakad pääseda Guinnessi rekordite raamatusse, kui suvepealinna tänavatele üritatakse moodustada maailma pikim baarijärjekord.

Sugari programmijuhi Kert Klausi kinnitusel toimub sel laupäeval Pärnu rannas ja kesklinnas ametlik Guinnessi rekordi püstitamine, kui üritatakse moodustada maailma pikim baarisaba mis lookleb suvepealinna plaažilt mööda tänavaid Sugari ukseni.

Üritusest võivad osa võtta kõik huvilised ja rekordiürituses kaasa lüüa soovijaid oodatakse laupäeval kella 20ks Pärnu plaažile surfiklubi Aloha juurde. Ainsaks tingimuseks on, et baarijärjekorras seisja peab olema vähemalt 18aastane. Rekordiüritus toimub Pärnu tänavatel kella 20 ja 22 vahel ning järjekorras seisjaid juhendavad 11 tiimijuhti. Kogu üritust filmitakse. Üritus algab ja lõpeb ilutulestikuga.

Klausi teatel kujuneb nädalavahetus Sugaris üldse tormiliseks, sest toimumas on 48 tundi vältav raju Jägerweekend.

Reedel astuvad Sugari lavale Teele Viira ja funky-kooslus Pipe Brothers. DJ-puldis möllab Kert Klaus.

Laupäeval valitakse Sugaris Jägerett 2011 ja laval on silmipimestavalt kaunis viiulitaride trio Electric Ladies Leedust. Muusikat seavad DJd Kert Klaus ja Kristjan Hirmo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles