Kilingi-Nõmmes tähistati linna juubelit

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kilingi-Nõmme linna juubelipidustused möödusid hoogsalt, mõnus suveilm meelitas kokku hulga rahvast. Välja selgitati parimad kostüümid ja veinimeistrid, ürituse järelmelu kestis täna õhtuni.

Kilingi-Nõmme linna juubelipidustused möödusid hoogsalt, mõnus suveilm meelitas kokku hulga rahvast. Välja selgitati parimad kostüümid ning veinimeistrid, ürituse järelmelu kestis tänaõhtuni.

Linna päevad algasid neljapäeva õhtul Ivo Linna kontserdiga ning jätkusid reedel rannavõrkpallivõistlusega, kus selgusid rannakuningas ja -kuninganna. Lisaks avati reedel klubis avati näitus “Kilingi-Nõmme 80” ning peeti Lavi järve ääres maha lõbus järvepidu.

Laupäeval algasid üritused aga juba kella viiest hommikul, kui päev sai alguse kalapüügivõistlusega Sillaotsal, ning jätkus Saarde-Surju suursõiduga. Hommikupoolikul oli suveaias avatud ka laat ning peeti maha ka tänavakorvpalli turniir.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles