P.T.P. ruulib

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pullivennad.
Pullivennad. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Alguseks tahan selgitada, mida pealkirjas toodud lühend tähendab. P.T.P. = poisid teeme pulli.

Nii väljendavad end teismelistest eluvennad. Vähemalt endi arvates on nad seda kindlasti. Normaalselt mõtlevatele inimestele jääb nende tegevus ja mõtteviis aga arusaamatuks. Selgituseks toon paar näidet.

Riputab 80 aastane vanaproua oma ihupesu aianurka kuivama. Hommikul, minnes pesu ära tooma, leiab ta eest pesust meisterdatud määrdunud pesukolli sarnase olevuse. Naljakas, kas pole! Vanainimese töö ja vaev pullitegijate rõõmuks vastu taevast.

Või teinegi “nali”. Noor ema tahab minna oma maimukesega jalutama. Asetades oma silmatera kärusse...vajub viimane laiali, iga ratas isesuunas. Kas pole “naljade” nali!!! Mis oleks võinud aga juhtuda tänaval, keset aktiivset liiklust, selle peale pullijad loomulikult ei mõelnud. Nii et, märgates selliseid “pullivendi” ärgem jäägem pealtvaataja rolli, sest ükskõiksus võib viia kurbade tagajärgedeni.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles