Rannavalve leidis Pärnus mereveest pika ja okkalise palgi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01: RAND : PÄRNU, EESTI,  27JUN10-
Rannavalve
ul/Foto URMAS LUIK PÄRNU POSTIMEES
PRN01: RAND : PÄRNU, EESTI, 27JUN10- Rannavalve ul/Foto URMAS LUIK PÄRNU POSTIMEES Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu plaažil rannavalvet pidava G4S mehed leidsid täna pärastlõunal rannaveest eile ujujat kriimustanud suure okkalise puupalgi ja toimetasid selle madalamasse vette, kus see lintidega tähistatult äravedamist ootab.

G4Si pressiesindaja Julia Garanža sõnutsi leidsid rannavalvurid merepõhjast 7-8 meetri pikkuse okkalise puupalgi, mis toimetati madalasse vette, et see homme sealt minema transportida. "Palk on tähistatud värviliste lintidega, et see kõigile märgatav oleks," lausus Garanža.

Eile õhtul marrastas Pärnu keskranna Raeküla-poolse rannavalvetorni juurest otse merre minnes umbes rinnakõrguses vees põhjas olnud palgi otsa astudes ennast Kadri Rebane. Naine pidas jalge alla jäänud eset rauakolakaks või betoonplokiks, teavitas sellest linnavalitsust ja hoiatas meedia kaudu teisi rannalisi.

Selle info järgi hakkaski rannavalve naist kergelt vigastanud veealust objekti otsima.

Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna keskkonna peaspetsialisti Katri Suti sõnutsi on Pärnu keskrannas varemgi veest palke ja betoonplokke leitud. „Talvel vajub kalameestel asju läbi jää ja merigi toob tuultega endaga igasuguseid esemeid kaasa,“ seletas Sutt, kelle jutu järgi on rannavalve kõik sellised leiud veest välja tõmmanud ja kaldale vedanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles