Uuenenud klubi Str& lava testib 2 Quick Start

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pearu Paulus ja 2 Quick Start
Pearu Paulus ja 2 Quick Start Foto: Taavi Kottise

Suve algul uuenduskuuri läbinud Strandi klubi on saanud värske näo ja nii peaks uuenenud interjöör pakkuma üllatusi klubi püsiklientidele.

Klubi programmijuhi Rivo Tettermanni teatel on Str& varasemast avaram: suurenenud on tantsupõrand, juurde on tekkinud VIP-ala, mugavaid istekohti ja hulga toetuspindasid.

“Rahvarohketel pidudel parema õhu tagamiseks on klubis täiustatud ventilatsioonisüsteemi, uuenenud on heli- ja valguspark ning uute võimalustega videotehnika,” lisas Tettermann. “Klubiõhtutel muusikat mängivad diskorid on saanud nähtava töökoha rahva keskel. Uue ja suurema koha leidis lava, mis teeb esinemised paremini jälgitavaks.”

Strandi klubi lava paneb reedel kohe proovile menuansambel 2 Quick Start eesotsas Pearu Paulusega. Pärast südaööd algaval täispikal kontserdil tulevad Tettermanni teatel esitusele nii uued lood möödunud aasta lõpus ilmunud plaadilt kui oodatud menuhitid aastate tagant. Diskoripuldis mängib suviseid tantsuhitte raadio DJ Andi Raig.

Laupäeval toimub Strandis pidu eelkõige naistele. Menukal sariüritusel “Ladies Special” valib õrnema soo muusikalemmikuid DJ-duo Mike Sun ja Veiko Värv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles