Pärnus vajus juba teine auto läbi tänavasillutise

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Pühavaimu tänaval vajus veok läbi tänavasillutise. Umbes poole meetri sõgavusse auku vajunud sõiduk tõsisemaid vigastusi ei saanud.
Pärnus Pühavaimu tänaval vajus veok läbi tänavasillutise. Umbes poole meetri sõgavusse auku vajunud sõiduk tõsisemaid vigastusi ei saanud. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna hommikul vajus Pärnus Pühavaimu tänaval kanalisatsioonikaevu kõrval sisse langenud tänavasillutisest läbi veoauto Mitsubishi Canter.

Õnnetus juhtus Pühavaimu tänaval Frensi kohviku nurgal hoovi sissesõidu juures. Suuremaid vigastusi sõiduk ei saanud ja suutis august ise välja sõita.  Augu kõrval manööverdades vajus sõiduki rataste all sisse veel mõni tänavakivi.

Kanalisatsioonikaevu kõrvale tekkinud auk oli ligi poole meetri sügavune.

Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo sõnutsi on esialgseil andmeil pinnas kolm aastat tagasi valminud tänavasillutise alt ära voolanud.

Pinnase äravoolamise põhjust uurivad Murakas-Ollo jutu järgi AS Pärnu Vee töötajad. „Proovitakse välja selgitada, kas midagi on korrast ära trassidega või on süüdi ehituspraak,“ lausus linnavalitsuse pressiesindaja.

Murakas-Ollo sõnutsi on Pärnu Vee töötajad leidnud, et pinnas pole Pühavaimu tänaval ära uhutud vaid kanalisatsioonikaevude ümbert, vaid veidi laiemalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles