Kais/Vesik kukkusid Eesti meistrivõistlustel miinusringi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpall Pärnu rannas. Foto on illustreeriv.
Rannavõrkpall Pärnu rannas. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu plaažil toimuvatel Eesti rannavõrkpalli meistrivõistlustel selgusid täna esimesed poolfinalistid ja mõningase üllatusena kaotas pärnakatest paar Kaarel Kais/Rivo Vesik kolmandas ringis Maksim Petrovile/Valeri Aleksejevile ning pudenes miinusringi.

Võistluse ühe korraldaja, Pärnu võrkpalliklubi mänedžeri Reio Tilga kinnitusel asendab Kaarel Kais Eesti meistrivõistlustel oma nooremat venda Kristjanit, kellega Rivo Vesik tegi mõne aasta eest maailma rannavõrkpalliväljakutel tegusid.

„Eks nende kaotus väike üllatus oli, kuid Petrov/Aleksejev tegid oma selle aasta kõige parema mängu ja võitsid väga tasavägise heitluse 21:18, 17:21, 18:16,“ rääkis Tilk. „Rohkem üllatusi ei sündinud ja kõik favoriidid pääsesid kindlalt edasi.“

Nii jätkasid Kais/Vesik miinusringis võidukalt ja kohtuvad pühapäevases veerandfinaalis paariga Priit Luik/Rain Raud. Kell 11 algavate veerandfinaalide teises paaris lähevad Mart Tiisaar ja Andris Õunpuu vastamisi paari Palberg/Järvala - Piik/Tiisaar võitjaga.

Mõlema veerandfinaalpaari võitjad pääsevad poolfinaali, kus on ees ootamas juba siiani ainult võite tunnistanud Petrov/Aleksejev ja turniiril esimese asetuse saanud Kristo Kollo ja Argo Arak.

Eesti meistrivõistluste finaal algab Pärnu rannas kell 16.

Pühapäeval mängitakse samas Eesti naiste meistrivõistlused rannavolles. Mõlemal turniiril osaleb kokku 12 paari.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles