Autole ette jooksnud purjus alaealine üritas põgeneda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Tallinna maantee ja Jannseni tänava ristmikul sai autolt löögi keelava fooritulega ülekäigurajale jooksnud purjus nooruk.
Pärnus Tallinna maantee ja Jannseni tänava ristmikul sai autolt löögi keelava fooritulega ülekäigurajale jooksnud purjus nooruk. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Eile kella 21.30 ajal jooksis purjus 16aastane noormees Pärnus Tallinna maantee ja Jannseni tänava ristmikul punase tulega ette sõiduautole Volkswagen Lupo ja sai sõidukilt löögi.

Rääma tänavalt Jannseni tänavale liikunud Wolkswagen ületas ristmikku rohelise tulega. Õnnetusse sattunud noormees tuli Tallinna maanteelt Kesklinna silla poolt ja jooksis ülekäigurajale punase tule ajal.

Nooruk paiskus autolt saadud löögist asfaldile, ent tõusis püsti ja pistis jooksu.

Põgeneda üritanud noorukit aitas tabada õnnetust pealt näinud kaubiku juht, kes asus jooksikut jälitama, püüdis ta Säästumarketi parklas kinni ning andis üle õnnetuspaika kutsutud politseinikele ja kiirabitöötajatele.

Sündmuse pealtnägija sõnade kohaselt käitus ilmsete joobetunnustega noormees pärast õnnetust bravuurikalt ja taltus alles korravalvurite saabudes.

Volkswageni roolis olnud lapseootel naine oli pealtnägija jutu järgi õnnetusest šokis.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Kaisi sõnutsi anti noorukile kohapeal esmaabi ja tal tuvastati alkoholijoove.

Kaisi jutu järgi ootab noormeest nüüd trahv alaealisena alkoholi tarbimise ja punase tule ajal tee ületamise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles