Sissevajunud tänavad tehakse korda järgmiseks nädalaks

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene auk ...
Esimene auk ... Foto: Ants Liigus

Pärast eelmise nädala suuri paduvihmasid lagunema ja auku vajuma hakanud Pärnu tänavad peaksid järgemööda korda saama järgmiseks nädalaks.

Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo sõnutsi tegi kesklinna vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimistööde peatöövõtja Terrat koos alltöövõtja Viameriga eile teeremonti Ringi tänaval, mille asfaltkate nägi pärast sadu välja kui Šveitsi juust.

Ringi tänaval on pärast sadu olnud vähemalt neli suuremat täitepinnase vajumist, samuti võis Võimlemise ja Hospidali tänava vahelisel lõigu teekattel näha hulgaliselt väiksemaid vajumiskohti.

Viimastel päevadel auku vajunud kohad Kuninga ja Õhtu tänaval peaksid Murakas-Ollo sõnade kohaselt saama korraliku asfaltkatte järgmisel nädalal.

Aktsiaseltsi Pärnu Vesi juhataja Garri Suuk arvas pärast eelmise nädala paduvihmasid, et linna vee-ja kanalisatsioonisüsteem pidas tohutule veehulgale küllaltki hästi vastu, sest Pärnus, kus on üle 100 kilomeetri vee- ja kanalisatsioonitorustikke, üle 50 pumpla ja 47 000 kaevu, vajus täitepinnas ainult viies kohas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles