Pärnu vutinaiskond kindlustas meistritiitli

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond alistas Põlva Lootose ja kindlustas rohkem kui kuu enne naiste meistriliiga lõppu Eesti meistri tiitli.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond alistas Põlva Lootose ja kindlustas rohkem kui kuu enne naiste meistriliiga lõppu Eesti meistri tiitli. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Pärnu jalgpalliklubi naiskond kindlustas laupäeval 3:2 võiduga Põlva Lootose üle tänavuse Eesti meistri tiitli neli vooru enne tšempionaadi lõppu.

Pärnakad asusid Varje Tugimi ja Liis Ude väravatest 2:0 juhtima, kuid lasid Ave Pajol ja Signy Aarnal mängu lõpus viigi jalule seada.

Pärnakatele tõi võidu ja kindlustas meistritiitli 89. minutil vaid veidi varem vahetusest väljakule jooksnud Marve Markson.

Kõik kolm pärnulannade väravasöötu andis meistriliiga edukaim täpsuskütt Anastassia Morkovkina.

"Võit tuli väga raskelt - meil oli pinge peal, vastane sai rahulikumalt võtta," kommenteeris Pärnu jalgpalliklubi naiskonna peatreener Jüri Saar Eesti jalgpalli liidu pressiteenistusele, tõdedes, et 2:0 eduseisus võis võistkonnal tekkida pingelangus. "Kindlasti ei lähe ülejäänud voorudes nalja tegema, vaid tahame võita, aga pingelangus kahtlemata tekib.”

Pärnu naiskond on võitnud kõik seni peetud 16 kohtumist, olles 48 punktiga ülekaalukas liider. Tallinna FC Floral on 34 punkti ja Lootosel 24 punkti.

Naiste meistriliigas mängitakse 20 vooru.

Järgmisel nädalal osaleb Pärnu naiskond Sloveenias UEFA Naiste meistrite liiga alagrupiturniiril, kus vastaseks on kohalik ŽNK Krka, Rayo Vallecano Hispaaniast ja Peamount United Iirimaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles